Het verhaal van Real Kombucha begint in 2016, het jaar waarin oprichter David stopt met het drinken van alcohol. Al snel mist hij het genot van het combineren van lekker eten met wijn. En food-pairing met non-alcoholische drank blijkt een ondergeschoven kindje. Dit terwijl steeds meer mensen voor een levensstijl met geen of minder alcohol kiezen.

Op een dag wordt hij voorgesteld aan een de rijke en aardse smaak van oolong kombucha. Misschien bestaat er dan toch een serieus alternatief.

Zijn eerste brouwsel, gemaakt met een zilveren naaldthee die hij op een familievakantie in India kocht, resulteerd in een kombucha die bloemige en aromatische smaken produceerd. Samen met andere voedingsvernieuwers en theedeskundigen stelt hij een klein team samen dat met tientallen theesoorten experimenteerd tot ze met een gisting op de proppen komen die ze niet anders kunnen omschrijven dan Real Kombucha.

 

Nog geen klant van ons?

Laat je gegevens achter, dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.