Het verhaal van Real Kombucha
HET VERANDEREN VAN DE MANIER WAAROP MENSEN DRINKEN

Real Kombucha begon begin 2016, toen oprichter David Begg, begin 2016 het drinken bijna had opgegeven. David vond dat hij de vreugde van het combineren van goede wijn met lekker eten miste en begon steeds meer op te merken dat mensen die er niet voor kozen om niet te drinken, niet op een serieuze, verfijnde manier werden bediend. Toen een vriend hem introduceerde in een aardse, rijke, oolong kombucha, realiseerde hij zich dat er misschien een echt alternatief was.

Zijn eerste brouwsel, gemaakt met een zilveren naaldthee die hij toevallig op een familievakantie in India kocht, resulteerde in een kombucha die ongelooflijke bloemige, aromatische smaken produceerde. Will Battle Theedeskundige en onder meer voedingsvernieuwer Adrian Hodgson stelde een klein team samen dat met 150 verschillende theesoorten experimenteerde totdat hij met de beste in gisting op de proppen kwam: Echte Real Kombucha.

 

Producten waar je misschien ook geinteresseerd in bent

Nog geen klant van ons?

Laat je gegevens achter, dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.